fredag 7 december 2007

Jipeee

.... Till veckan går flytten på måndag klocka 10 besiktigas lägenheten därefter lämnar de in nycklarna, och då är det bara att hämta ut dem. Gud så skönt det ska bli att äntligen få flytta. Då kanske man kan få ordning på livet innan jul ändå som det ser ut. Det ser lite ljusare ut på den avdelningen i alla fall.

Det var nästan som om jag skämdes lite när hon kom och talade om att nu var lägenheten färdigstädad och att hon var jättetrött. Samt att de verkligen hade försökt att vara klara innan helgen. Herregud det begärde vi aldrig vi ville bara veta när vi skulle få flytta in. Om vi kunde göra detta till veckan inte nu under helgen. Det hade ändå inte gått under helgen eftersom Björn jobbar.

Så nu blir det att åka till IKEA någon dag framöver, kanske passar vi på när Emma är här så Vicke blir lite distraherad:)

Fick lite kläder till Vicke idag från D & J familjeklubben det är verkligen bra kvalitet på kläderna därifrån och jättefina. Hade tänkt att han skulle ha det under jul men det var så stort att det får bli julklapp istället.

1 kommentar:

Emma sa...

Emem tycker om IKEA:)
Haha:P IKEA när jag är hos er låter jättebra