torsdag 23 juli 2009

Torsby

Har varit några dagar i Torsby, men åkte hem idag jag och Björn en tur för att tömma brevlådan och bärbuskarna. Vicke blev kvar hos farmor och Johan.

Det syns verkligen vilken ordning rang han tycker vi är i hos Åsa där är det först Åsa som bestämmer sedan Johan skulle ingen av dem vara hemma ja då är det mamma sedan sist pappa. Han stortrivs när han kan härja lös med dem alldeles själv.

Nu ikväll ringde han (Johan egentligen) och skulle visa mig en tatuering som det stod Viktor på saom han hade fått på armen den var så häftig att han var tvungen att hålla upp armen med andra handen hela tiden för att visa upp den att det var lite svårt att prata i telefonen. Sötnos!

Igår var vi (dvs jag, Björn, Vicke och Gustav) upp till Viggen tillsammans med farfar. Efter lite olyckliga omständigheter på vägen upp (vicke blev åksjuk igen och spydde) så blev det en hyfsad dag. han lärde sig att ropa på Gusta.

Annars har vi inte gjort så mycket speciellt mer än att ha sett hur Vicke och Elof har det roligt. Hur Katterna o Elof kommer överens Elof har gett upp på Viggo o bryr sig knappt om honom mer än när han ligger i trappen o hindrar för passage ner. Då får man gå dit och ställa sig mellan Elof och Viggo för att Elof ska våga gå ner. Men på Silke försöker han men Silke i sin tur har fått nog och lägger sig bara ner mer eller mindre och fräser eller morrar åt honom. Elof håller numera ett betryggande avstånd mellan sig ock katterna om han inte får tillfället att komma upp bakom dem då kan det bli fart vill jag lova.

Inga kommentarer: