söndag 3 augusti 2008

Sammanfattning av de två snart gångna månaderna sedan sist

Ja usch vad tiden går snabbt.

Vi tillbringade en vecka hos Åsa och Johan det gick riktigt bra, förutom ett par små incidenter Viggo smet ut men var rejält spak när vi hittade honom. Greta blev överkörd vilket gjorde att Karin blev hemskt ledsen. Vi träffade också Emma, Lotta, Pidde och Svante.

Sedan var jag och Björn på ett jättefint bröllop i Molkom. men det enda jag kan säga var att festen därefter blev lite väl långdragen och seg för oss som knappt inte kände någon. De skulle kunna ha gjort lite förändringar så hade det hela gått mycket smidigare och lättsammare. Viktor däremot fick vara hos farmor och farfar Johan. Det gick hur bra som helst. Dagen efter på vägen hem var vi förbi Grässjön och Emma och co och badade. Det var första gången Viktor badade i en sjö. Första turen i var lite småfarligt. Men andra gången som han egentligen inte skulle ha gjort var det knappt så att vi fick upp honom ur vattnet.

Igår hade Viktor kompis här och det gick hur bra som helst. Han visade upp alla sina leksaker och det vara inga problem alls när Emil lånade något, som det däremot var häromdagen när Mia och hennes dotter Fanny var här. Däremot var det slitsamt och han blev mycket trött.

Snart egentligen på tisdag men vi ska försöka skjuta på det till nästa vecka ska Viktor börja på dagis och då är det två veckor inskolning framöver. Och så drar det ihop sig mot höst. Då blit det Torsbymarten, öppet hus, Bok-och biblioteksmässa, Arvikamarten, älgjakt och så småningom i oktober den stora händelsen BRÖLLOP till en nära släkting.

3 kommentarer:

Kaka på svajning sa...

Är bröllop för nära släkting = bröllop för din mor? :)

Emma sa...

Och så ska ni trycka in mig också minst en helg:)

Nilla sa...

Ja det är min mors bröllop jag menar.

Och ja vi skall nog kunna trycka in dig ett par helger i höst utan problem.